26/5/10

Ram de núvia

M'havia oblidat de penjar la foto d'aquest ram de novia tan espectacular i diferent. És tipo cascada però sense ser-ho ben bé. Té una mica de caient per mantenir l'estructura triangular que marquen les roses i les cales.

Cerimònia medieval

Aquestes fotos també són de l'any passat. Són d'un casament que es va celebrar l'any passat, al mes d'Octubre, pels volts de Tots Sants.

La temàtica del casament va ser medieval, ja que el vestit de la novia era d'aquest estil, i tota la decoració va girar entorn a aquest tema.


Aprofitant que era època de carbasses i que el lloc on es celebrava el casament era bastant rústic, vam utilitzar palla, ràfia natural, carbasses de totes les mides, flors silvestres...Aquesta és l'entrada de l'església, i la flor que predomina és el girasol, junt amb cardos, estatice... tot molt mediterrani. La veritat és que la varietat de colors li va donar molta alegria.Per la zona de l'aperitiu vam fer uns centres alts amb la mateixa flor que a la cerimònia. Centres que després van aprofitar per decorar la zona on es feia el banquet.

Taronges a L'Orangerie

M'havia quedat pendent penjar algunes fotos de decoracions que vam fer per casaments de l'any passat. Upss !!
Aquestes concretament són d'un casament molt divertit i informal que vam fer al mes d'Octubre a l'Orangerie, un lloc molt xulo que està a Vilafortuny.

Com podeu veure a les fotos, la decoració va ser amb gerberes de colors grocs, vermells i taronges. I l'element principal de la decoració van ser les taronges (la cerimònia es va fer al pati dels tarongers).

Per no omplir molt l'espai, vam optar per fer unes estructures situades al final de les cadires, que decoréssin i a la vegada que servissin per contenir els pètals de rosa que els convidats van llençar als novis després de la cerimònia.Per les cadires de la cerimònia, vam fer unes estructures tipo tenda índia, amb base de taronges i una gerbera lligada, que després van aprofitar per decorar la zona on es feia l'aperitiu.Finalment, aquest és el pont per on entraven tots els convidats al casament. Està decorat amb materials naturals i gerberes, i donava un toc de color a l'espai, que era tot verd.